Guten Nacht!

Nu ska jag då gå och lägga mig för natten :)
Har sett klart på Never Back down. En av dom bästa filmer jag sett, eller nästan en av dom bästa. Ialla fall, den var riktigt bra. Handlade om Kärlek, mod och styrka samtidigt som den handlade om våld.
Vi hörs imorgon, är verkligen skit trött. ◊

OC

Nu kom jag hem från en fullbokad dag och är helt slut. Funderar på att duscha men jag har tvättat mitt hår så mycket att den blivit helt konstigt.
Efter skolan var jag med Hanna, Johanna, Micha och Cornelia. Vi lekte lite först och sen så gick vi till ICA och handla gubbisar (jordgubbar). Det var gott att käka dom med lite choklad på ;P
Nu funderar jag på att kanske börja se på OC eftersom jag har sett på alla 185 avsnitten för 3:e gången av Andra Avenyn. Aaa, det ska jag nog göra. Hihih :D


Go'morgon Göteborg!

Snart ska jag åka och möta Pörny vid busshållplatsen och sen ska jag till skolan. Pörny ska inte till skolan idag för hon ska till Norge och jag ska hämta hennes spanska läxa som ska lämnas in idag. Jag är jättetrött och känner verkligen inte för att gå till skolan! Det gick inte särskilt bra på träningen igår, äh.. aa bara så ni vet. :)


Never Back Down

Ska sova snart. Men nu ser jag på Never Back Down. Den verkar bra.
Cam Gigandet
Han är också med och spelar Jack i Burlesque ;)
apropå Burlesque så har jag försökt att bränna ut den ikväll på en cd. När den äntligen var klar så funka inte ljudet, samma som på den jag brände ut med Beck. Asså ljudet funkar inte och jag vet inte om det är fel skivor, fel program eller vad?
Här är han i Alla fall, Cam Gigandet!


Never Back Down


Burlesque


...och Twilight faktiskt.

Han har varit med i fler också men det var dom här jag kände igen bäst! :)
Godnatt! ♥

Rastlös

Nu är jag jättejätterastlös och vet inte vad jag ska göra eller skriva för den delen heller. Jag skrev ett meddelande till mina bästa vänner och föreslog att vi skulle hitta på något imorgon, inget sva ännu. Jag blir galen!!!

Phone-back

Nu har jag äntligen fått min telefon tillbaka så nu kan ni alla nå mig på telen. :) jag har också dekorerat min mobil med ett handgjort mobilsmycke.
Pörny har åkt hem och nu ska jag käka lasse (lasagne). det ska bli gott! :P
har också sett på Beck nu, den var bra tyckte jag. Men såklart så finns det ju bättre! ;)



Beckie - Lockpojken

Nu ser jag på Beck Lockpojken med Pörny. Snart är det träning och sen måste jag plugga som as mycket på matten eftersom vi har prov imorgon istället för idag. Och tydligen är det på alla kapitel och det är svårt! Jag har köpt jordgubbar idag också, de va jättejättegoda!!:P




Gympa-Pympa

Nu sitter jag i omklädningsrummet med en massa tjejer. Vi ska ha trampet och det ska väl bli kul, men jag känner inte alls för gymnastik nu för jag är ganska ledsen gör att mina tre bästa lärare ska sluta Efter Skolavslutningen. Det är SO läraren Martin,engelska läraren Hanna och NO läraren Richard :'( Bloggar när jag kommer hem efter träningen ikväll! :)

GodMorgon!

Nu ska jag snart till skolan. eller jag ska först till Pörny och sen går vi till Angelica och sen så går vi till skolan. :)
Eftersom jag inte har en telefon att smsa med så får jag skriva ett meddelande på facebook för Pernilla har ju iPhone och ser det då. Min mobil tappade jag i torsdags när vi var ute på stan och vid Elfsborgsfästning med skolan. Nu måste jag kontakta Pörny! ♣


Den rosa hade jag, men det turkosa är lite snyggare tycker jag allt :)

Titanic II

Jag säger bara såhär. Jag har sett typ 25 minuter på den och den är så datagjord. När man ser båten ute på havet ser det typ tecknat ut och när det spricker i isberget, vet inte vad jag ska säga. Rekomenderar den inte!
Men som sagt, ska sova. Hörs imorgon!


Hey my bed!

Nu ser jag på Titanic 2. Den är väl rätt okej hittils. Inte helt rätt överatt så lite svår att förstå, eller ganska svår rättare sagt. ska sova snart så att jag orkar gå till skolan imorgon. Matteprov då, har inte pluggat alls och tänker inte göra det heller, eftersom jag fortfarande är arg från tidigare idag. På träningen förut var Cillen med, fast hon var inte med i min sprint-och-hopp grupp utan hon var med i medel-och-långdistans gruppen. Det tyckte jag var bra att hon vågade som ny i en grupp bara hoppa in och köra med dom andra, å andra sidan är hon ju bra på att springa så. fast det hade ju vart kul om hon var med i min grupp också :)
Aa, ska ialla fall sova nu! Natti! ♥

Style by Tyra

Här är lite produkter från Style by Tyra som jag vill ha!

Twisted svart/blå bikini set i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (BK3r)
Tvåfärgad bikini

Söt volang svart bikini set  i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (BK2r)
Svart bikini med volanger

Ring fallande löv  i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (SA96r)
Lövring

Ear Cuff Glitter Hjärta i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (SA101)
Någon slags ear cuff

Ring glittrig trollslända i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (ZI24)
och Kanske den här fjärilen!


Sagolikts utfärsäljning

Idag har jag varit och hjälpt till med utförsäljningen. Det gick väl inte så bra idag. Men sagolikt sponsrar LIF så vi fikc hjälpa till och så får vi lite mindre än hälften av inkomsten.
I slutet provade vi massor av kläder, eftersom jag inte har en mobil så har jag inga bilder att lägga ut idag.
Jag hittade en jättefin blus som jag verkligen kommer ångra att jag inte köpte. Men jag blev så ledsen och sur på  Annette som kom fram till Angelica när hon höll på med blusen och sa:
- ska du köpa den?
- nej, jag ska det. (sa jag)
- för den var ju jättefin på dig, Angelica!
varför köper inte du den? Ja, juste cissi ska ju köpa den nu..

Nu ska jag snart gå och äta lasagne och sen så ska jag åka och träna friidrott :)

Godnatt-inlägg

Hej hej bloggen! det här blir det sista inlägget för idag. Cyklade hem från Pörny i ösregnet förut.
Nu har jag sett på Andra avenyn och satt in headern som jag gjort på Isabels blogg.
Imorgon blir det att stå i klubbstugan och sälja kläder för LIF. Det ska bli kul! :)
Men nu är det dags för mig att sova! Hörs imorgon! Godnatt! ♥


Kim Dahlberg ♦ Jonas Bane

PÖRNY

Nu är jag hos Pörny. Jag vet inte vad vi ska göra men det blir nog film som vanligt. Anke kanske kommer också. Man kan ju alltid hoppas. Hihihi Bloggar nog mer när jag kommer hem!


Bellevue

Hej! Nu har jag varit på maknad och sålt smycken som jag och Cillen har gjort. Det gick bra. Fick ganska mycket pengar + nåra smycken som blev över.


Kedjeörhängen


Pärlhalsband - ljusfärgat


Pärlhalsband - rosa & genomskinligt


Fotlänk - Rosa & vit


Fotlänk - Blå, Grön & rosa

Och lite till som jag inte har bild på :)

RSS 2.0